Boka skidresa till sportlovet

Sportlovet närmar sig med stormsteg och du som inte än har planerat vad du ska göra bör sätta igång snarast möjligt. Vanligast är det att man i Sverige åker iväg och njuter av vårt vinterlandskap med allt från höga backar fulla av snö till sjöar med is på.

Tidigare har vi också skrivit om att ta sig ut på skidäventyr, och om du än inte har kommit iväg på en sådan resa är det dags!

Budget, mellan eller lyx

Sportlovet är som sagt perfekt för att åka skidor på, och en vecka i fjällen är en underbar upplevelse. Fint är också att möjligheterna är många, vilket innebär att du kan åka iväg oavsett om du har bra med pengar i kassan eller om du har små möjligheter att spendera. För att underlätta ditt val av skidresa kommer här tre alternativ. En budget, en mellan och en lyx:

  •  Idre Fjäll, fjällpaketet. Boka ospecificerat boende med skidpass och kom undan lite billigare. Nära till backar är nästan garanterat, och även om ni inte vet exakt vilket hotell det blir så kan ni vara säkra på att det finns matlagningsmöjligheter, dusch och sängar för antal bokade gäster. Idre Fjäll är ett företag som startades på 60-talet och har sedan dess gått stadigt framåt. Det ligger i norra Dalarna och omfattar skidbackar och dylikt som passar hela familjen.
  • Åre. En av Sveriges populäraste skidort är alltid härlig att besöka, och även här kan man beställa ett paket för att få bästa pris. Bo i Åre på exempelvis hotell Copperhill och få en fantastiskt mysig upplevelse både i backen och på hotellet.
  • Andorra, Soldeu. Bo lyxigt på finast hotellen med utsikt över den fantastiska miljön som Andorra innebär. välj ett hotell som har spa för att efter en dag i backen kunna slappna av i bubbelpoolen och bastun. Massörer och dylikt finns oftast också på hotellet, vilket självklart bör utnyttjas så ofta som möjligt. En veckas lyx i Andorra med skidor och spa, kan det bli bättre för sportlovet?

Som sagt, alternativen är många och det är bara att leta fram det alternativ som passar dig och dina vänner eller familj bäst.

 

 
 

About the author

More posts by